Nu te bestellen: Boek ‘Inspired by Dudok’

Bestel nu Inspired by Dudok. Een rijk geïllustreerd boek met 50 verhalen over de mooiste werken in Dudokstijl in de hele wereld, voor maar € 17,50!

Sinds de jaren twintig van de vorige eeuw is de vormentaal van architect W.M. Dudok door talloze andere bouwmeesters nagevolgd. Zelfs nu nog. Uit bewondering, om praktische redenen, in opdracht of “omdat kopiëren nu eenmaal eenvoudiger is dan creëren”, zoals een beroemde Vlaamse collega zei. 

Navolging van Dudoks werk gebeurde op grote schaal in Nederland, maar ook in België, Groot-Brittannië, Frankrijk en andere Europese landen. Zelfs in Amerika, Indonesië, Israël en Australië vinden we duidelijke sporen van de architectuur van Dudok. Wie waren die vakbroeders, wat voor band hadden ze met Dudok en waarom bouwden ze in zijn stijl? Dit boek geeft antwoord op die vragen, in vijftig toegankelijke, boeiende, vermakelijke en rijk geïllustreerde verhalen.

Maak € 17,50 plus € 6 euro verzendkosten* over op bankrekening NL29 SNSB 8840 8795 60 t.n.v. dudok.org, onder vermelding van ‘Inspired by Dudok’, plus je naam en adres. Je ontvangt het boek dan binnen twee weken in huis.

*Verzending naar het buitenland is duurder. Prijsopgave via info [at] dudok.org